Ford Freaks S-MAX Forum
Vil du reagere på denne meldingen? Registrer deg på forumet med noen få klikk eller logg inn for å fortsette.


937
 
IndeksIndeks  PortalPortal  GalleryGallery  SøkSøk  Bli MedlemBli Medlem  Logg InnLogg Inn  

 

 Audio-/Navi- anlegg virker ikke

Go down 
2 posters
AvInnlegg
HanseBre




Antall Innlegg : 1
Join date : 16.04.2014

Audio-/Navi- anlegg virker ikke Empty
PosteTema: Audio-/Navi- anlegg virker ikke   Audio-/Navi- anlegg virker ikke EmptyOns Apr 16, 2014 5:17 pm

Hei.

Jeg har en S-max fra 2009.
Nytt batteri og sikringer skal være OK.
Audio/Navi- anlegget i bilen vil ikke slå seg på.
Er det noen som har noen forslag på hva dette kan skyldes?

Håper på svar.

HR

Til Toppen Go down
toddycash




Antall Innlegg : 2
Join date : 16.01.2014
Bosted : Rogaland

Audio-/Navi- anlegg virker ikke Empty
PosteTema: Re: Audio-/Navi- anlegg virker ikke   Audio-/Navi- anlegg virker ikke EmptyTor Jan 12, 2017 4:23 pm

Hei, jeg lurer på om du fikk løst problemet ditt her? Jeg har også problemer med at hele audio/navi-systemet skrur seg på og av 3 ganger når jeg slår på tenningen eller låser opp bilen. har fått prisoverslag på 26 tusen for ny spiller og synes det er altfor dyrt..
Til Toppen Go down
 
Audio-/Navi- anlegg virker ikke
Til Toppen 
Side 1 av 1
 Similar topics
-
» Alde 3000 virker ikke
» Hobby 650 UMF: 12V til pumpe/lys bad virker ikke
» Kjøleskap - virker ikke på 230 volt.
» Alde 3000 Compact i en Bjølseth 650 virker ikke.
» Gulv varme som ikke virker

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Ford Freaks S-MAX Forum :: GENERELL DISKUSJON :: Elektronikk-
Gå Til: